Geld lenen met laag inkomen

 Als je een laag inkomen hebt, dan is het niet altijd mogelijk om veel geld te lenen. Veel kredietverstrekkers hanteren strenge eisen als het gaat om het verstrekken van leningen. Als je een lager inkomen hebt, dan kan je in de meeste gevallen minder geld lenen of je krijgt te maken met hoge kostenOok al is het moeilijker om geld te lenen met een laag inkomen, toch is niet onmogelijk.

Geld lenen met laag inkomen

Geld lenen met laag inkomen is vooral lastiger omdat de toezichthouder AFM veel strenger is geworden op overcreditering. Het is dan ook echt de bedoeling om ervoor te zorgen dat consumenten niet te maken krijgen met een te grote schuldenlast.
Als je inkomen de laatste jaren gedaald is, en je hebt al een lening, kan je altijd proberen om bij je huidige kredietverstrekker de rente op deze lening te verlagen. Je tussenpersoon helpt je hier uiteraard graag bij. Geld lenen kan zo weer een stuk voordeliger worden.

Wat kan ik maximaal lenen?

Met een laag inkomen, kun je vaak een lagere lening afsluiten. Je kunt dus minder geld lenen. Hoeveel geld je kunt lenen met een laag inkomen, hangt ook weer af van andere factoren. Zo speelt het mee over je een vast inkomen hebt en of er nog andere leningen openstaan.

Een kredietverstrekker, bank of intermediair kan samen met u kijken wat de mogelijkheden precies zijn.

Intermediair inschakelen

Het inschakelen van een intermediair is de beste optie om precies te weten te komen of en hoeveel geld je kunt lenen. Deze kan je helpen bij het uitzoeken van een lening en laat je dan duidelijk zien wat de mogelijkheden zijn.

Via deze website is het mogelijk om contact op te nemen met een intermediair. Deze leent geld voor je bij bank, maar kan dit weer doen tegen een lager tarief. Dit komt, omdat een intermediair de bank of kredietverstrekker veel werk uit handen neemt, waardoor het weer mogelijk is om een lening af te sluiten tegen een lager rentetarief.

VeiligOnlineGeldlenen.nl vindt het belangrijk dat je op een veilige wijze een lening kunt afsluiten, zonder risico. Spreekt je dit aan? Neem dan direct contact op met één van onze intermediairs.

Geld Lenen Offerte