Persoonlijke lening aanvragen

Een persoonlijke lening aanvragen kan een goede keuze zijn. Zeker nu de rente laag is. Een persoonlijke lening is namelijk een lening met een vaste rente en een vaste looptijd. Dat is dus geld lenen met extra zekerheid.


Persoonlijke lening aanvragen

Geld Lenen offerte
Een persoonlijke lening aanvragen is eenvoudig. Tegenwoordig is online geld lenen natuurlijk niet meer weg te denken. Zo is dat ook met een persoonlijke lening aanvragen. U kunt thuis vanuit uw luie stoel eenvoudig uw offerte aanvragen. U kunt daarbij op onze website zelfs kiezen voor geld lenen met advies, of geld lenen zonder advies.


Persoonlijke lening aanvragen met of zonder advies?

Geld lenen is niet altijd even eenvoudig. Een goede uitleg over wat u wel en niet met de lening kan, is daarom belangrijk. Toch kiezen veel consumenten voor het geld lenen zonder advies. Maar, waarom eigenlijk? Wat is de reden dat consumenten grote financiële verplichtingen aangaan zonder zich te laten adviseren?
Belangrijkste antwoord hierop is dat men ervan uit gaat dat geld lenen met advies veel duurder is. Dit is echter een fabel, advies met betrekking tot geld lenen is helemaal gratis. De kredietbemiddelaars mogen hier geen kosten voor in rekening brengen. Het grote voordeel van geld lenen met advies is dat u ook extra gewezen kunt worden op de risico’s. De kredietadviseurs zijn namelijk verplicht om u op deze risico’s te wijzen. Daarnaast geven zij natuurlijk advies over de verschillende mogelijkheden van geld lenen. Hierdoor kunt u veel geld besparen.


De voordelige keuze

Een persoonlijke lening was tot enkele jaren geleden altijd duurder dan een doorlopend krediet. De rente was bij alle aanbieders hoger. Tegenwoordig is dit niet meer het geval. De laagste rente is de rente op de persoonlijke lening. U kunt nu zelfs al geld lenen tegen een rente vanaf 4,1%. En dan is het ook nog eens een vaste rente.


Ook bij een persoonlijke lening aanvragen, vraag altijd meerdere offertes op

Goedkoop geld lenen is een kwestie van vergelijken. Om een afgewogen keuze te maken is het verstandig om verschillende offertes aan te vragen, bij verschillende aanbieders. U zult dan al snel zien dat de verschillen groot zijn. Zeker als u ook een persoonlijke lening aanvraagt bij uw eigen bank. Het renteverschil kan zelfs oplopen tot meer dan 1% per jaar.