Verzekerd geld lenen

Beschermd geld lenen

Gedurende de looptijd van uw lening kunnen er onverwachte zaken plaats vinden. Uw financiële situatie kan veranderen, of u krijgt te maken met een ingrijpende gebeurtenis zoals overlijden. Het is goed om van te voren zelf een risico inschatting te maken of het verstandig is om uw krediet te verzekeren voor deze gebeurtenissen. Blijft mijn maandtermijn betaalbaar of gaat de schuld niet naar nabestaanden? Gelukkig kunt u zich hiervoor verzekeren middels een kredietbeschermer. Deze polis zorgt ervoor dat bijvoorbeeld  bij onverhoopt overlijden het restant van de lening word ingelost. Geen extra last voor uw nabestaanden maar de zekerheid van een oplossing opmaat.

Vraag direct een vrijblijvende offerte aan

Kosten

De premie die u betaald voor een kredietverzekering is altijd netto. Dit betekend dat Veilig Online Geldlenen geen provisie ontvangt van de verzekeraar. U betaald deze premie direct aan de verzekeraar. Door deze netto premie kunt zich al voor een paar euro verzekeren. De polis is altijd gekoppeld aan uw financiering.

Waarvoor kan ik mij verzekeren ?

Arbeidsongeschiktheid: u krijgt te maken met een langdurige ziekte, hierdoor krijgt u te maken met een stuk inkomensterugval terwijl het maandtermijn van uw financiering wel doorloopt. U kunt het maandtermijn van uw krediet afdekken zodat deze altijd betaalbaar voor u blijft. Middels een vrijblijvend advies van onze adviseurs zullen wij altijd eerst een goede inventarisatie maken van uw (financiële) situatie alvorens u de keuze maakt om hier gebruik van te maken.

Onvrijwillige werkeloosheid: onverhoopt werkeloos worden is al lastig genoeg. Inkomsten kunnen reduceren terwijl de kosten wel doorlopen. Ook hier kunt u uw maandtermijn van uw krediet beschermen middels een onvrijwillige werkeloosheid polis. U ontvangt vanuit de verzekeraar een aanvulling per maand.

Overlijdensrisico: u wenst uw nabestaanden niet met een restschuld achter te laten. Als u een consumptieve lening afsluit kan de bank bij overlijden het leen bedrag in 1 keer op eisen. U en/of uw partner kunt zich hiervoor verzekeren. Zo heeft u de zekerheid dat de lening word ingelost bij een onverhoopt overlijden. De polis is gekoppeld gedurende de looptijd van uw lening aan uw financieringscontract, dit betekend zekerheid dat de lening ook daadwerkelijk word ingelost. Lening afbetaald? Dan kunt u kosteloos uw polis opzeggen.

 

Voordelen

  • Scherpste netto premie van Nederland
  • Geen uitgebreide medische verklaring – traject
  • Maandelijks opzegbaar
  • Afhandeling tegelijk met uw kredietaanvraag
  • Gewaardeerd met 5 sterren bij MoneyView

 
Vraag direct een vrijblijvende offerte aan