Voordeligverbouwing financieren

Door Chris H. op 16/11/2017

Verbouwingsfinanciering

Voordelig uw verbouwing financieren dat kan middels een persoonlijke lening. De rente over uw lening kunt als huiseigenaar fiscaal verrekenen. Of u nu een keuken wilt financieren, een nieuwe badkamer of toch een complete aan-of uitbouw onze adviseurs adviseren uw kosteloos over de mogelijkheden. Het afsluiten van de juiste financiering verschilt per situatie. Veilig Online Geld lenen levert maatwerk dat betekend een passend product voor elke situatie.

Verbouwen betekend in sommige gevallen dat nog exact weet wat uw verbouwkosten gaan worden. Gedurende de looptijd is dan handig om bijvoorbeeld een bouwdepot te hebben. Bij een doorlopend verbouwkrediet heeft de optie om een gedeelte van uw krediet in een zogenoemd depot te laten staan. U betaald geen rente over het bedrag zolang dit niet word opgenomen vanuit het depot. U hoeft in tegenstelling tot bijvoorbeeld uw hypotheek geen facturen te overleggen u kunt direct geld opnemen.

Een  groot voordeel van uw verbouwingskosten te financieren middels een consumptief krediet is dat u geen extra kosten heeft aan bijvoorbeeld een hypotheek akte en notaris kosten. Daarnaast betaald u niet in 30 jaar uw lening af maar tegen een gunstig tarief in maximaal 15 jaar. Hiermee bouwt u een stuk zekerheid in dat u niet bij een eventuele verkoop van uw woning in een dalende huizenmarkt met een restschuld komt te zitten.

Net als bij uw hypotheek kunt het bedrag wat u leent verzekeren middels een overlijdensrisico krediet beschermings polis. Hiermee heeft u de zekerheid dat uw lening altijd word ingelost bij een onverhoopt overlijden een der partners.

Vorige post:

Volgende post: