Wat kan ik lenen? Online advies over wat u exact kunt lenen.

Heb je extra geld nodig voor een (duurzame) investering? Dan is het natuurlijk een optie om een lening af te sluiten. Voordat je dit doet, is het belangrijk om eerst na te gaan hoeveel geld je kunt lenen. Door een offerte aan te vragen, weet je al snel hoeveel geld je kunt lenen.

Wat kan ik lenen

Als je een offerte aanvraagt bij een krediet intermediair, dan zoekt deze voor je uit hoeveel geld je precies kunt lenen. Hierbij wordt er gekeken naar een aantal factoren. Dit zijn onder meer:

  • Je woonlasten
  • Je inkomen en eventueel het inkomen van je partner
  • Eventueel thuiswonende kinderen

Aan de hand van deze factoren, kan een intermediair precies voor je berekenen hoeveel geld je maximaal kunt lenen tegen de laagste kosten.

Als het mogelijk is om een maximale lening af te sluiten, dan is het belangrijk dat op een verantwoorde wijze geld leent. De lening moet dus binnen je budget vallen, zodat je niet in financiële problemen komt.

Een krediet intermediair kan je adviseren. Het is ook een optie om de Risicometer van het Nibud in te vullen. Je krijgt hierbij altijd een onafhankelijk advies over het afsluiten van een lening.

Wil je weten hoeveel geld je maximaal kunt lenen? Dan kan je vandaag nog vrijblijvend een aanvraag doen. Zo kom je er al snel achter wat het maximale leenbedrag is.

Wat kan ik lenen? Bepaal vooraf je risico

Je kunt online heel eenvoudig laten berekenen hoeveel geld je maximaal kunt lenen. Dit leenbedrag wordt bepaald op basis van je inkomen, je vaste lasten en eventueel thuiswonende kinderen.

Als je wilt weten of het wel verstandig is om een maximale lening af te sluiten, dan is het een aanrader om een krediet intermediair in te schakelen. Deze gaat na welke risico’s je loopt als je een maximale lening afsluit. Het natuurlijk niet de bedoeling dat een lening je in de financiële problemen brengt!

Advies aanvragen bij een intermediair

Je kunt vandaag nog een advies aanvragen bij een krediet intermediair. Dat kan je eenvoudig doen via VeiligOnlineGeldlenen. Ook kan je natuurlijk de test van het Nibud doen om vooraf te weten te komen welk risico je loopt.