Wil je Een Groot Geldbedrag Gaan Lenen?

Door hans op 23/01/2012

Het is tegenwoordig niet meer zo heel lastig om snel veel geld te lenen. Om de haverklap zie je reclames over betaalbare leningen voorbij komen. Ook al lijkt lenen vrij eenvoudig, toch worden er altijd wel bepaalde voorwaarden aan gesteld. Je kunt dus niet zomaar een flink geldbedrag lenen.

Verder is het altijd belangrijk dat je geld leent op een verantwoorde wijze. Op deze pagina lees je meer over verantwoord geld lenen.

Bij de meeste kredietverstrekkers kan je vaak niet meer dan €50.000 lenen. Toch zijn er nog tal van mogelijkheden om een hoger geldbedrag te lenen.

Het Lenen van 75.000 euro

In dit artikel noemen we enkele voorbeelden van kredietverstrekkers waar het mogelijk is om een dergelijk hoog geldbedrag te lenen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om bij de ING bank een doorlopend krediet af te sluiten. Dit is een flexibele lening waarbij je afgelost geld weer opnieuw op kunt nemen. Verder kun je het leenbedrag ook in een keer aflossen, zonder dat je hiervoor een boete over moet betalen. Met een doorlopend krediet beschik je altijd over wat extra geld. Dit kan handig zijn in krappere tijden. Als je 23 jaar of ouder bent, dan kun je bij de ING een doorlopend krediet afsluiten met een maximum leenbedrag van €75.000.

Geld Lenen bij de Nederlandse Kredietmaatschappij

Het is ook mogelijk om een doorlopend krediet van €75.000 af te sluiten bij de Nederlandse Kredietmaatschappij. De looptijd van dit krediet is echter niet doorlopend, maar 141 maanden. Het maandelijkse aflossingsbedrag komt neer op €750. Dit doorlopende krediet heeft voor- en nadelen. Het grote voordeel is dat je precies weet waar je aan toe bent. Je weet wat het gaat kosten. De rente van het doorlopende krediet ligt op ongeveer 6,3%. Het nadeel van dit krediet is weer dat de maandlasten aardig hoog zijn.

Geld Lenen bij de ABN Amro

Ben je in het bezit van een koopwoning? Dan is het ook mogelijk om bij de ABN AMRO een Flexibel Hypotheek Krediet af te sluiten. Dit    kan tot een bedrag van €75.000. Bij dit krediet geldt je woning als onderpand. Bij dit krediet kun je flexibel geld opnemen en ook  weer aflossen.

Natuurlijk zijn er nog meer vormen van krediet waarbij je €75.000 kunt lenen. Wellicht kom je in aanmerking voor zo’n krediet. Doorgaans vallen leningen van €75.000 of meer onder een hypotheek.

Voor veel mensen is het haast onmogelijk om een lening van €75.000 af te sluiten. Dit komt, omdat de kredietverstrekkers vaak hoge eisen stellen. Zo moet je aan tal van voorwaarden voldoen. De bank wil namelijk wel wat zekerheid hebben.

Wil je een onderneming starten en heb je hier geld voor nodig? Ga dan met je ondernemingsplan naar de bank en vraag naar de mogelijkheden. Op basis van jouw ondernemingsplan en je verhaal bekijkt de financiële adviseur wat de mogelijkheden zijn en hoeveel geld je kunt lenen.

Ben je van plan om een nieuwe auto te kopen? Dan heb je waarschijnlijk genoeg aan een lening van €30.000. Mocht dit bedrag te laag zijn, dan kun je natuurlijk altijd bij de autodealer informeren welke leenmogelijkheden er zijn.

Vorige post:

Volgende post: